Новий альбом "С. К. А. Й" матиме одразу дві версії

Група С.К.А.Й занурилася у творчий процес та активно працює над записом п'ятого альбому.

Відомо, що буде дві версії платівки.

"За настроєм наш п'ятий альбом буде ритмічним. Він поєднає в собі як веселі та драйвові пісні, так і повільні, чуттєві треки. Звісно, ми приправимо це все "свіжовичавленим" рок-н-рольним фрешом! Крім того, в цьому альбомі буде презентований наш дует з відомою українською співачкою Alloise. У пісні під назвою "Знайду" Alloise вперше заспівала українською. В результаті вийшов танцювальний диско-фанковий трек, який прийшовся усім до смаку. Запис пісні відбувся на одному диханні, і ми переконалися, що вибір для дуету був правильний! Окрім унікального тембру, яким володіє Alloise, вона – надзвичайно цікава особистість, з якою легко та приємно співпрацювати. До речі, ми працюємо над двома версіями альбому: україномовною та англомовною. Тому з нетерпінням очікуємо презентації як синглів, так і альбому загалом" - розповів, лідер гурту "С.К.А.Й." Олег Собчук

 У свою чергу Alloise також задоволена результатом співпраці із гуртом про що написала на свої сторінці у фейсбуці: "Ці хлопці неймовірні. Вони вперше за 10 років надихнули мене заспівати українською. Щастя є!"

Нової пісні ми ще не чули, тож поки подивимося цьгорічне літнє відео від "С.К.А.Й."

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень