Металіст із Рівного почав співати реп. Польською (ФОТО/ВІДЕО)

Кажуть, може тепер стати там зіркою

Днями Ігор Новосад – музикант і продюсер із Рівного, який вже кілька років мешкає у Польщі, знову прибув до рідного міста.

Разом із Олексієм Казанцевим він записав відео на свою останню пісню.

Цікаво, що це пісня у стилі реп – польською з українськими вставками.

Відео вийшло характерним.

Подивіться:

Натисніть плей для перегляду

Вважається, що рівнянин цілком може здобути славу в Польщі саме як репер та хіп-хоп виконавець (хоча раніше він спеціалізувався на музиці в стилі «метал-рок»).

Як каже Олексій Казанцев:

- Думаю, він реально може вистрілити. Бо послухав трохи польський реп – там ця музика практично нерозвинута. А в Ігоря дуже добре виходить.

 

Особливо – польською.

Це правда.

Нижче наводимо витяг із прес-релізу музиканта.

Ігор Новосад, раніше відомий як продюсер та фронтмен рок-гуртів Знищені сонцем, Liberty та численних сольних проектів, повертається в Україну з новим матеріалом у незвичному для себе форматі – він хоче підкорити хіп-хопову сцену, тепер він читає і пише пісні польською мовою:

«За понад 4 роки життя за кордоном я почав не тільки говорити, а ще й думати цією мовою, відкрив багато нових граней в собі, почав по-іншому дивитись на світ, і тепер мій світогляд набув нового формату й відтінку, я б хотів поділитись набутим з українською аудиторією, тому в моїх творах присутні також фрагменти українською, але це більше не для розуміння, тільки щоб підтвердити своє коріння та походження, рідна мова дає мені відчуття тепла та дому, польська ж виражає моє світосприйняття сьогодні.

 

Чому реп?

 

Ми всі змінюємось, це щось нове для мене, лірика, яка лине з серця, доповнює мелодійні біти, я створюю це все, і це все творить мене... »

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень