Майбутнє настало: сьогодні в світі відзначають дату прибуття Марті МакФлая

Герой культової трилогії Роберта Земекіса «Назад у майбутнє» прибув із минулого саме 21 жовтня 2015 року

Саме сьогодні, 21 жовтня 2015 року (о 21:00 за Київським часом), в небі над містечком Хілл Веллі у фільмі з'явився летючий DeLorian, перетворений Доком Брауном на машину часу. Док і Марті прибули в 2015 рік із 1985-го – теперішнього часу дії фільму Роберта Земекіса і Боба Гейла.

Сьогодні по всьому світу проходять акції, приурочені до прибуття Марті у 2015-й. У Twitter напередодні був запущений хештег #BackToTheFuture, який після опівночі вийшов у топ соціальної мережі. В соціальних мережах активно обговорюється те, наскільки реальний 2015 рік схожий на той, який показаний у фільмі.

У одному з американських кінотеатрів буде влаштований перегляд всіх трьох частин фільму. У Нью-Йорку всі охочі зможуть безкоштовно покататись на машині з фільму Delorean DMC-12. У Лондоні помітили людину на ховерборді – телеведучий Джейсон Бредбері вирішив нагадати городянам про знаменну дату. Він замовив DeLorean, стилізований під авто з «Назад у майбутнє», а також одягнувся в костюм, в якому Марті Макфлай прибув у наші дні.

Також Док Браун записав своє відеозвернення до людей, в якому говориться: «Якщо мої підрахунки правильні, сьогодні - 21 жовтня 2015 року. Майбутнє нарешті настало. Так, воно не зовсім таке, яким ми його уявляли. Але не переймайтеся! Це лишень означає, що ваше майбутнє ще не написано. І нічиє майбутнє не написано наперед. Ваше майбутнє буде таким, яким ви його зробите. Тож зробіть його хорошим». Відеозвернення Дока Брауна записала студія Universal Pictures і переглянути його ви можете нижче:

Хоч людство не досягло всього того, що Марті застав, прилетівши в майбутнє, деякі речі вже були втілені в реальність. Фірма Nike пообіцяла випустити «самозав'язувальні» кросівки, а Pepsi випустила обмежену серію напою у пляшках з «майбутнього». Існують також і 3D-окуляри, які отримали назву Google Glass, хоча вони і не користуються такою популярністю, як у фільмі.

А Білий Дім навіть запустив опитування, яким люди уявляють собі рік 2045.

Нагадаємо, у червні 2015 року розробники японської компанії Lexus разом з фахівцями в галузі надпровідникових технологій попрацювали над створенням справжнього літаючого борда.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень