Келвін Гарріс – найзаможніший DJ планети

Він вдруге поспіль очолив рейтинг Forbes

Forbes склав щорічний рейтинг найбагатших діджеїв планети - як і в минулому році, його очолив Келвін Гарріс (Calvin Harris). За минулий рік улюбленець англійських електронних чартів заробив майже 66 мільйонів доларів. До слова, Гарріс - єдиний музикант у віці до 35 років, який потрапив у рейтинг найбагатших артистів Великобританії. Навесні цього року він займав у ньому 70-те місце.

На другій сходинці рейтингу Forbes опинився Девід Гетта (David Guetta), який заробив за рік 37 мільйонів доларів. Схоже, це якраз той випадок, коли після багатьох років репутація починає працювати на артиста. Незважаючи на досить скромні успіхи в чартах, Гетта, як і  раніше, багато виступає і, очевидно, планку гонорарів знижувати не збирається.

На третьому місці – Tiesto, який заробив майже 36 мільйонів доларів. Касу голландцеві зробили контракти з Guess і 7UP, а також більше 100 сольних концертів.

Рейтинг найбагатших діджеїв планети виглядає так:

1) Calvin Harris (66 млн. $)

2) David Guetta (37 млн. $)

3) Tiesto (36 млн. $)

4) Skrillex (24 млн. $)

5) Steve Aoki (24 млн. $)

6) Avicii (19 млн. $)

7) Kaskade (18 млн. $)

8) Martin Garrix (17 млн. $)

9) Zed (17 млн. $)

10) Afrojack (16 млн. $)

11) Deadmau5 (15 млн. $)

12) Diplo (15 млн. $)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень