Гарячий кліп MARUV за 2 тижні набрав 2 млн переглядів (ВІДЕО)

Рецепт успіху: кохання, зрада, голі сідниці

 

Кліп на новий трек «Maria» вийшов 2 тижні тому і за цей час вже набрав на YouTube 2 млн переглядів. Пісня написана під впливом латиноамериканської музики і абсолютно не схожа на всі попередні роботи MARUV, але нітрохи не поступається її знаковим хітам.

Ось що каже сама співачка про свою нову роботу:

Це історія великого кохання і великої зради. Марія закохалася в наркобаронессу Пенелопу. У них все було чудово, поки одного разу Марія не вирішила розважитися з Хуаном. Пенелопа застукала зрадників і влаштувала їм «ра-та-та-та». Важко сказати, що надихнуло мене на цю пісню. Напевно, старі мексиканські серіали, які я постійно дивилася на початку літа. Тоді я і написала цю пісню про кохання і розплату.

Міжнародну славу MARUV принесло її миттєво впізнаване і сповнене драйву звучання, в якому ураганні біти поєднуються з чуттєвими вокальними партіями. Кліп на перший хіт співачки, «Drunk Groove», набрав більше ніж 167 мільйонів переглядів на YouTube. Відтоді кожен її кліп і живий виступ стають справжньою подією. 

До речі, ще три роки тому, під час участі в шоу «Х-Фактор», Анна Корсун (справжнє ім’я MARUV) виглядала геть не так зухвало і екстравагантно, як зараз.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень