Дрейк випустив нове відео і роздав людям майже 1 млн доларів

Вийшов кліп на пісню «God’s Plan»

У відео на пісню «God’s Plan» ми можемо бачити, як Дрейк віддає майже 1 мільйон доларів громаді Майамі зі вступним оголошенням:

Бюджет цього відео склав 996,631.90 доларів. Ми все це віддали. Не кажіть лейблу.

Справа у тому, що музичний лейбл співака виділив цю суму на зйомки кліпу, але Дрейк вирішив роздати гроші співвітчизникам. У відео можна побачити, як Дрейк виділяє стипендію у розмірі 50 000 доларів для студентів університету Майамі, 50 000 доларів для жіночого притулку, 50 000 доларів для молодіжного центру, 25 000 для позашкільних програм, 20 000 для пожежного управління Майамі та 10 000 доларів для школи музики. На додаток до цього він пожертвував нові автомобілі кільком сім’ям у Майамі і роздав гроші кільком матерям та їх дітям.

Репер навіть зайшов у продуктовий магазин і оголосив:

Все, що ви хочете – у магазині безкоштовно. Беріть все, що треба,

тож у кліпі видно, як відвідувачі маркету активно затоварюються за рахунок Дрейка. Сам музикант назвав роботу над новим відео найважливішим, що він будь-коли робив у своїй кар’єрі.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень