Дан Балан заспівав українською (ВІДЕО)

І випустив щемливий кліп з Оксаною Мухою

Дан Балан представив спільне відео з переможницею «Голосу країни 9» Оксаною Мухою, наставницею якої він був на проєкті. Пісня «Все пробачати» стала першим україномовним треком, записаним Даном Баланом. Він є автором музики і тексу (разом із Євгеном Матюшенком). А кліп став ще й режисерським дебютом Балана.

За словами музиканта, робота над кліпом переросла в соціальний проєкт #всепробачати, що має на меті показати, як біль образи переходить у радість пробачення.

В основі відео – невигадані історії, які можуть розчулити до сліз.

Протягом двох місяців тривали пошуки людей, які через образи не бачилися роками. Для кожного з них зустріч у студії стала справжньою несподіванкою. Ба більше – герої кліпу постали перед вибором: пробачити чи ні. Як це відбувалося – дивіться у цьому щемливому відео:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень