Biplan знову заспівав українською

Третя україномовна пісня литовського гурту називається «Ми вічно юні»

Литовський гурт Biplan на День Незалежності України представив нову композицію «Ми вічно юні» і кліп на неї. Це вже третя україномовна пісня прибалтійського колективу.

«Сьогодні для нас прекрасний день! – написали Biplan на своїй сторінці в Facebook. – А прекрасний тому, що нарешті ми можемо представити всій Україні одну з улюблених наших пісень, записану українською мовою – «Ми вічно юні». Відеокліп на пісню знятий на казковій Куршській косі. Український текст для пісні написала наша добра подруга Мідна. Меседж пісні залишився незмінним – це любов до життя і бажання вічно залишатися молодими. Радує ще й те, що одночасно із цим ми можемо привітати Україну з Днем Незалежності. Що може бути важливіше незалежності? Бажаємо ніколи більше її не втрачати, цінувати її і сприяти їй. Від усього серця зі святом вас, дорогі наші українські друзі! З Днем Незалежності, Україно!»

«Ми вічно юні» є перекладом пісні Biplan «O mes prie jūros» («А ми біля моря») з альбому «Visi keliai veda prie jūros» («Всі дороги ведуть до моря»), який в Литві номінований на «Альбом року» музичної премії М.А.М.А.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень