Чоловік 45 хвилин п'є віскі. Відео б’є рекорди переглядів

За перший день його подивилося понад 600 000 користувачів YouTube

На відео відомий американський актор, телеведучий і письменник Нік Офферман. Усі 45 хвилин він мовчить і просто п’є біля каміну віскі. Переважно сидить у своєму шкіряному кріслі прямо. Деколи перехрещує ноги. Іноді він підносить келих з віскі і лише вдихає аромат, іноді ставить чи тримає келих і просто дивиться на нього.

Близько 20-ої хвилини Нік вдруге наливає собі віскі. А загалом 45 хвилин просто отримує задоволення від напою і взагалі. Знавці кажуть, що 45-літній Нік робить це досконало, "як справжній джентльмен".
 

Відео починається наче оповідь із фоліанту про віскі «My Tales of Whisky Official», а завершується тим, що Нік Офферман підіймається, виходить з кадру. Кадр натомість стає малюнком із фоліанту про віскі, який закривається на слові End.

Це рекламна кампанія Lagavulin™ Single Malt Scotch Whisky. Цього ніхто не приховує. Але тільки за перший день знайшлося понад 600 000 охочих переглянути це відео. Ну, принаймні, спробувати.

Можливо, і вас зацікавить.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень