За вчинене умисне вбивство раніше судимий рівнянин може провести за ґратами 15 років (ФОТО)

Тіло безвісти зниклого 30-річного рівнянина знайшли 19 квітня у річці Устя із численними травмами

Зловмисника, причетного до його вбивства, встановили та затримали поліцейські. Тепер за скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.

До поліції 17 квітня звернулася 55–річна жителька Рівного і повідомила, що напередодні її 30-річний син пішов із дому та не повернувся. За цим фактом правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України та розпочали розшукові заходи.

Вже ввечері, 19 квітня, у річці Устя поблизу провулку Шпанівський обласного центру його знайшли без ознак життя.

Під час поверхневого огляду тіла загиблого правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження, згідно з лікарським свідоцтвом смерть настала внаслідок механічної асфіксії від утоплення.

Завдяки проведеним оперативним заходам поліцейські встановили, що 30-річний рівнянин 16 квітня гостював у приватному будинку знайомої у компанії товаришів, з якими розпивали спиртні напої. Під час застілля між потерпілим та 34-річним жителем обласного центру виник конфлікт через дівчину, який невдовзі переріс у бійку. Однак захистити себе 30-річний рівнянин, на жаль, не зміг. Завдавши численних ударів руками і ногами по усьому тілу, зловмисник непритомного чоловіка затягнув до річки, де, зануривши головою у воду, протримав його до тих пір, доки потерпілий перестав подавати ознаки життя.

– «Чоловікові повідомили про підозру у скоєнні умисного вбивства та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою, — повідомив начальник Рівненського відділу поліції Василь Зелінський. — 34-річний непрацюючий рівнянин — раніше судимий за крадіжку, за вчинення якої був засуджений до умовного терміну відбування покарання».

Досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України триває.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУНП в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень