У Рівному нагородили мешканців області за особливі заслуги перед державою та краєм (21 ФОТО)

Такі урочистості відбуваються щороку перед Днем Незалежності

Цьогоріч ювілейні нагороди від Президента України за особливі заслуги перед державою отримали двоє діячів. Детальніше про них розповідає радник Голови Рівненської ОДА, Сергій Мініч:

– Євгенія Гладунова. Це людина, яка ще з 88-го року була засновницею "Просвіти" і доклала максимум зусиль для того, щоб незалежність як така взагалі відбулася. І Богдан Прищепа - це археолог в нашій області. Він і його організація єдині, хто має ліцензію на проведення археологічних розкопок і оскільки у нас зараз стоїть досить велика робота по відродженню туристичної привабливості Рівненщини, оскільки ми сьогодні працюємо щоб повернути ту історію Української держави, власне він так само є нагородженим цією відзнакою.

Зауважимо, що головні обличчя області відзначали не лише діячів, але й звичайних працівників аби підкреслити важливість їхньої. Зокрема, лауреатами нагород від Облдержадміністрації, Облради та Рівненської міської ради стали викладачі, залізничники, учасники АТО, письменники тощо. 

Нагадаємо, до 25-ї річниці незалежності України Президент Петро Порошенко відзначив державними нагородами ще 12 визначних мешканців області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень