У Рівному відбувся Великодній благодійний ярмарок (15 ФОТО)

Із гаслом «МАКСЕ, ЖИВИ!»

Мешканці міста мали змогу придбати унікальні вироби, виготовлені власноруч молодими людьми, різноманітну випічку та солодощі і тим самим зробити благодійний внесок, адже всі кошти з ярмарку будуть передані на оплату операції з пересадки кісткового мозку учневі Рівненської загальноосвітньої школи №20 Максиму Гаврилюку, якому раніше поставили діагноз гострий лімфобластний лейкоз і в якого нещодавно стався рецидив. А детальніше про ярмарок та суму, яку вдалося зібрати, розповідає заступник міського голови Рівного, Галина Кульчинська:

– Родина Макса дуже бідова і коштів не має, тому діти і вчителі, і батьки, ми вирішили всі спільно провести ось такий передвеликодній ярмарок. В гарний день, в чистий четвер. Навіть сьогодні по прогнозам мав бути дощ і мало бути пасмурно, але сталося так, що цілий день сонце - це сприяло проведенню ярмарку і це хороший знак для Макса. Виручені кошти, вони складають суму 170 тисяч гривень і 84 долари.

Варто зауважити, що для порятунку життя 13-річного Максима, потрібно зібрати майже 112 тисяч євро, тому рідні хлопчика сподіваються ще й на фінансову допомогу від Міністерства охорони здоров’я. Між тим сумою, зібраною на цьогорічному ярмарку, організатори та родина хлопчика цілком задоволені та вдячні усім, хто вирішив допомогли. До слова, ми також відвідали цей ярмарок та поспілкувалися з однокласниками Максима:

Нагадаємо, що схожий ярмарок відбувався і торік. Тоді школярі збирали кошти на підтримку наших вояків у зоні АТО. Тоді учні рівненських шкіл зібрали 77 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень