Стартувало голосування за альтернативний бренд Рівного

Із ста пропозицій обрали семеро претендентів

Рівняни продовжують обирати бренд свого міста. Сьогодні офіційно стартувало голосування за альтернативний бренд, ініціатива створення якого почалася після представлення бренду, розробленого київською фірмою на замовлення міськради. Тоді частина містян обурилися концепцією, яку запропонували кияни, і вирішили спробувати зробити краще. Із ста пропозицій, які надійшли організаторам, дві комісії обрали сім. Їх презентації розміщені у міському будинку культури, що у парку Шевченка.

 

Далі пропозиції фаворитів разом із пропозицією столичної фірми представлять на розгляд депутатам, які і приймуть остаточне рішення, говорить організатор конкурсу Кенія Юрченко:

 

 

- Всі можуть прийти і проголосувати, бюлетені справжні, пишеш номер і вкидаєш в урну, таким чином, будемо мати переможця. І ми так само запускаємо онлайн-голосування. Вирішили, що буде переможець в будинку культури, переможець буде онлайн, і третій депутатам буде представлено на розгляд варіант «кільця» (розроблений київською фірмою «Brenders»,-ред.). А вже депутати будуть вибирати.

Отож, переможці будуть обрані окремо, втім, не виключено, що фаворитом двох голосувань стане автор однієї роботи. Віддати свій голос за один з альтернативних варіантів рівняни можуть з 10 до 17 години до 15 лютого у міському Будинку культури. Проголосувати можна і онлайн до 17 лютого.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень