Як рятівники області відзначили професійне свято

З цієї нагоди працівники Служби порятунку продемонстрували виставку раритетної та сучасної пожежно-рятувальної техніки і спорядження

Спочатку до 150-річчя пожежно-рятувальної частини відкрили ювілейну стелу.

Далі для ветеранів Служби та рівненських школярів рятувальники продемонстрували виставку раритетної та сучасної пожежно-рятувальної техніки і спорядження. Також провели профілактичні заняття з питань безпеки життєдіяльності, тематичні конкурси та вікторини. Перед школярами з цікавою пізнавальною програмою виступили юні пожежники.

Також усі присутні змогли детально ознайомитися з роботою Служби порятунку, дізнатися тактико-технічні характеристики спеціальних та пожежних автомобілів, бойового спорядження та рятувального обладнання, побачити практичні дії з ліквідації різних надзвичайних подій та ситуацій.

Окрім того, всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих героїв-захисників нашої Батьківщини та колег рятувальників.

Насамкінець очільник Служби порятунку в області Сергій Крук  щиро подякував усім колегам-рятувальникам та ветеранам військ цивільної оборони і пожежної охорони за чесну службу в ім’я українського народу.

Варто додати, що з нагоди професійного свята рятувальників привітало й вище керівництво країни.

Нагадаємо, рівненські рятівники зняли відео до свого професійного свята.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень