Кому належать борги Народного дому в Рівному?

Наразі їх нарахували півмільйона гривень

Борги Народного дому у Рівному залишили по собі колишні орендарі. Йдеться про суму близько півмільйона гривень. Сама будівля наразі перебуває не в найкращому стані.

Також вже три тижні не має тепла; світла – більше двох років.

Все через борги, які ніхто не сплачує. Організації, що орендують приміщення в будівлі самі провели туди електрику.

Про проблеми Народного дому сьогодні на брифінгу розповів голова орендарів будівлі Анатолій Сидорук.

Ми отримали це приміщення  коли ми прийшли – тут були півмільйонні борги. І вони так висять, і нас штрикають цими богами через те, що вони висять чиїсь. Але ми, нові орендарі, не повинні відповідати за борги колишніх. 

За комунальним закладом ми доглядаємо власноруч. Робимо ремонти, оплатимо охороні.

Голова орендуючих наголошує на ще одній проблемі. За документами, приміщення займають 22 організації. З них половина не заключили договір про теплопостачання і взагалі не беруть участі в підтримці стану будинку.

За словами пана Анатолія, йому дешевше орендувати приміщення в ТЦ Манхеттен, але Народний дім – багато значить для нього, адже будинок відіграв значну роль під час революції Гідності.

В актовий зал мер міста Володимир Хомко віддав трохи стільців, на яких колись сиділи відвідувачі МБК "Текстильник". Зараз їх нікуди ставити

Додамо, що на сесії міської ради мер міста Рівне Володимир Хомко заявив, що доки Народний Дім не оплатить комунальні борги – тепло та світлопостачання туди не відновлять.   

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень