Зрада – Ракам, пристрасть і драми – Скорпіонам: любовний гороскоп на 2021 рік

А в родинах Риб можливе поповнення

ОВНИ

Ваше особисте життя розквітне з новою силою у 2021 році. У той же час зорі застерігають вас від надмірної імпульсивності. У новому році ви задумаєтеся про серйозні стосунки. А ось для сімейних Овнів рік буде не найкращим – ваші стосунки стануть рутинними, хоча душа вимагатиме романтики і пристрасті.

ТЕЛЬЦІ

Телець і Бик мають схожі погляди на стосунки, тому Бик докладе всіх зусиль, щоб Телець втілив свої любовні плани у 2021 році. А одруженим представникам знака зірки обіцяють справжню пристрасть у стосунках.

БЛИЗНЮКИ

Зірки радять уникати любовних трикутників, бо це може закінчитися розбитим серцем. Сімейних Близнюків чекають мир і гармонія протягом усього року.

РАКИ

У новому році ви зустрінете багато цікавих людей, які згодом стануть близькими друзями або навіть коханими, але до одруження у 2021 році слід підходити з обережністю. В житті одружених Раків можливий обман або зрада. Тому пильнуйте.

ЛЕВИ

Попри те, що вас чекає непростий і неспокійний період, рік сприятливий для укладання шлюбу.

 

Щоб вибудувати гармонійні стосунки, вам доведеться вчитися піклуватися, розмовляти і бути відданим.

 

Що ж до сімейних пар, то ваші стосунки пройдуть випробування на міцність.

ДІВИ

Ви відчуєте потяг до романтики і захочете зануритися в стосунки з головою. У вас є шанс зустріти свою половинку. Шлюб краще укладати в першій половині року. У сімейних відносинах Дів настане період ідилії та повного взаєморозуміння.

ТЕРЕЗИ

Рік буде неспокійним. Негаразди в особистому житті триватимуть майже до кінця року, але на початку зими ви відчуєте довгоочікувану гармонію. Можливе відновлення давніх стосунків.

СКОРПІОНИ

Це буде рік пристрасті, драм та емоцій. Найкращим періодом для стосунків буде осінь – ви можете зустріти особливу людину, але з шлюбом поспішати не варто. Найважчим випробуванням стануть суперечності між особистим життям і фінансовими справами.

СТРІЛЬЦІ

Рік Бика обіцяє вам позитивні зміни в особистому житті. Але без проблем і розбіжностей не обійдеться. Зірки обіцяють зустріч з цікавою людиною за незвичайних обставин.

КОЗЕРОГИ

У новому році можливий переїзд, захоплюючий роман або навіть весілля. Зорі впевнені, що вже 2022 рік Козеріг зустріне з людиною, яка призначена йому долею.

ВОДОЛІЇ

Шукайте щастя у серйозних стосунках. При цьому зірки застерігають від бездумних вчинків і надмірних емоцій. Одруження краще відкласти, оскільки шлюб у рік Бика може закінчитися швидким розривом.

РИБИ

У вас буде шанс знайти духовно близьку людину. Важливо лише прислухатися до поклику серця і відкинути переживання. Рибам у відносинах складно буде поєднувати роботу й особисте життя, тому можливі сварки й конфлікти. Також є ймовірність, що в рік Бика у Риб станеться поповнення в родині.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень