Блискавка влучила у райвідділ поліції на Поліссі. Сотні сімей залишились без дахів (ФОТО)

Селяни у Дубровицькому районі оговтуються від наслідків буревію та грози

Продовжуються ліквідації наслідків негоди у Дубровицькому районі.

- Найбільше постраждало від негоди село Орв'яниця, адже постраждало близько тридцяти будинків місцевих мешканців. Людям порозкривало дахи, зірвавши шифер, зруйнувало на деяких будівлях франтони.

Пошкоджені лінії електропередач та одну з трансформаторних підстанцій. Немало збитків зазнало і село Селець, теж зірваний шифер з покрівель не одного будинку та з адміністративної будівлі сільської ради, повалені дерева та пошкоджено лінії електропередачі.

Внаслідок стихійного лиха знеструмлено багато населених пунктів району, — йдеться у повідомленні пресслужби Дубровицької райадміністрації.

Оперативно долучилися до ліквідації стихійного лиха рятувальна служба району, яка, зокрема, займалася і гасінням пожежі, що виникла внаслідок потрапляння блискавки у господарську будівлю та районний відділ поліції, працівники якого забезпечували безпечний рух транспорту по автодорозі.

- З пізньої ночі бригади електриків Дубровицького РЕМу працювали щоби відновити порвані проводи та звільнити від них похилені опори, а паралельно енергетики працювали й в інших населених пунктах, де було теж пошкоджено ЛЕП, зокрема, в місті Дубровиця, - додають у райадміністрації.

Наразі відновлювальні роботи по ліквідації наслідків буревію продовжуються, електропостачання до населених пунктів майже відновлено.

Нині збитки від негоди оцінюють фахівці. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень