Злодій намагався вкоротити собі віку на місці крадіжки у Корнині (ФОТО)

Крадія зачинили до приїзду поліції у гаражі

У Корнині Рівненського району злодія зачинили у гаражі. 24-річний місцевий житель навідався до господарства 49-річної сусідки.

Молодик проник до гаража, відімкнувши замок ключем, який необачно залишив господар. Зловмисник виніс на подвір’я дриль, перфоратор, шуруповерт та іншу техніку.

Утім, зникнути із вкраденим не встиг. Господар занепокоївся, коли почув гавкіт собаки. Вийшовши на подвір’я, побачив, що хтось порпається у гаражі, тож миттю зачинив злодія усередині.

На місце пригоди прибула група реагування.

Побачивши це, молодик схопив канцелярський ніж та, намагаючись вкоротити собі віку, зробив поріз на руці. Правоохоронці обробили рану, однак для певності викликали ще й швидку медичну допомогу. Медики оглянули потерпілого та запевнили, що загрози його здоров’ю не має.

Чоловіка поліцейські затримали. З’ясувалося, що він вже потрапляв у поле зору правоохоронців за майнові злочини та викрадення транспортного засобу.


За скоєне відповідно до санкції статті йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.
Відділ комунікації
поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень