Жорстоке вбивство на Рівненщині: дівчинка повідомила поліцейським, що батько вбив її бабусю

За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.

Про те, що батько убив її бабусю до поліції учора, 1 вересня, повідомила 13-річна дівчинка з села Рідків Радивилівського району.

Поліцейські на місці події з’ясували, що близько 7-ї години ранку між 43-річним сином та його 64-річною матір’ю на подвір’ї господарства, де вони проживають разом, виникла конфлікт. У результаті суперечки розлючений чоловік наніс кілька кулаками ударів жінці в обличчя, потім схопив кувалду та  бив нею по голові. Після цього  відніс бездиханне тіло в підсобне приміщення та повідомив дочці, що вбив бабусю.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні умисного вбивства, а суд узяв зловмисника під варту на 60 діб без права внесення застави.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник постійно конфліктував із матір’ю та кілька разів намагався покінчити життя самогубством.

За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років за ґратами.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень