«Збудований, як для себе»: оберіть свою оселю в будинку від Клубного дому Craft

Квартир не багато

Сучасність та комфорт, енергоефективність та доступність – все це про квартири Клубного дому Craft, що на вулиці Костромській у Рівному.

Craft означає домашній, авторський, зроблений власними руками. Craft – це якісний дім, збудований, як для себе.

Над будинком працювала сімя Тараса Мамотюка та команда професійних будівельників з багаторічною історією. Вони власноруч будували дім та контролювали всі етапи. Ставили перед собою не кількість квадратних метрів, а якість, не економію, а довговічність та комфортний простір.

У будинку є 3 під’їзди на 8, 10 та 16 квартир, які розміщені на 2-х житлових поверхах.

Квартири спроєктовані за європейськими стандартами — великі кухні-студії з однією або двома спальнями. Квартири характеризуються високим коефіцієнтом корисної площі. Придбати квартиру можна як і з ремонтом, так і без нього.

 

Родзинкою будинку є квартири з антресолями, висота стель в яких сягає 5 метрів. При купівлі такої квартири –  антресоль в подарунок, а це 10–20 квадратних метрів.

[media=198324][media=198323]

Дім має 34 квартири та стільки ж місць для паркування. Важливо, що стоянка обладнана відеонаглядом.  У внутрішньому дворі будинку є багатофункціональний майданчик. Тож дітям точно сподобається проводити там час.

Будинок зручний, продуманий, енергоефективний, квартири характеризуються просторістю, зручним плануванням, гарною освітленістю та високою площею скління.

 

Маючи досвід в проєктуванні вже понад 15 років та веденні авторського нагляду, можу сказати, що цей об'єкт є одним з найкращих по якості будівництва серед тих, що зараз будуються в Рівному, – розповів головний архітектор Клубного дому Craft Андрій Журбицький.

У пішій доступності від будинку є школи, дитсадки, кафе, магазини,  спортзали та навіть басейн. До слова, дістатися кафе чи супермаркету можна буквально «в капцях». Така доступність дозволить економити ваш дорогоцінний час та витрачати його на важливі для вас речі.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень