Підписи за відставку Авакова почали збирати у ВРУ. Дехто вважає, що «це робота Москви» (ФОТО)

«Він зупинив «російську весну» в Харкові» (с)

[media=183977]

Можлива відставка Арсена Авакова з посади міністра МВС перестає бути чимось нереальним.

Сьогодні Ігор Василів – депутат ВРУ від «Слуги народу» – виклав у себе фото «бігунка» з підписами нардепів, які підтримують текст відповідної постанови. У ній, зокрема, сказано:

  1. Звільнити Авакова Арсена Борисовича з посади Міністра внутрішніх справ України

     
  2. Ця постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Серед підписантів бачимо прізвища депутатів фракції «Слуга народу», але не тільки.

Швидше за все, необхідні для розгляду 150 підписів ініціатори цього процесу наберуть.

Цікаво, що напередодні з достатньо резонансним постом на захист Арсена Авакова виступив бізнесмен та блогер Карл Волох, якого, в принципі, зазвичай відносять до т.з. «порохоботів».

Ось що він написав:

Людина, котрій я схильний довіряти, розповіла нещодавно про зустріч із представником західної розвідки, котрий познайомив українських співбесідників із «планом урегулювання» з 12 пунктів, який Козак довів Єрмаку.


Серед них – відставка Авакова та тюремний термін Пастору. Схоже, він (план) починає виконуватися, найсумніше – нашими руками.


Сотні людей висловили обурення з приводу подій у Кагарлику. І майже ніхто не звернув уваги, наскільки блискавичною і безпрецедентно жорсткою була реакція на них керівництва НП та МВС.


Сотні людей відписалися на теми перестрілки в Броварах. І ніхто - про те, що всіх її учасників вже затримано і арештовано.


Сьогодні Авакову вже дружно приписують «мінера» з мосту Метро. І від цього звинувачення відбитися буде найскладніше – через його цілковиту абсурдність.


Цікаво, скільки з порядних патріотичних людей, котрі беруть участь останні дні в атаках на Авакова, розуміють, що діють у повній відповідності до плану Єрмака?


Скільки з них пам‘ятають, що мова йде про коменданта Майдану, в активі якого придушення (безкровне) «русской вєсни» в Харкові, організація і озброєння добробатів, створення Нацгвардії тощо?


А скільки з них усвідомлюють, що в разі, якщо цей план (Єрмака) буде реалізований, на місце міністра ВД прийде черговий Бабіков (Соколов, Венедиктова), котрі секунди не забаряться віддати наказ стріляти по учасниках наступного Майдану, без якого, очевидно, вже не обійдемося?


Ми так довго висміювали різних корисних ідіотів з числа 73 відсотків, котрих московські ляльководи використали для усунення Порошенка і приведення до влади слабкого і некомпетентного Янелоха, що й не помітили, як нас самих почали юзати в аналогічній грі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень