Збільшення доходів – Ракам, корисні поради – Овнам: гороскоп на 5 вересня

А Терезам не можна нічого змінювати

ОВНИ

Прислухайтеся до порад. Найімовірніше ви заплуталися у якійсь неоднозначній ситуації і вам краще запитати думку досвідчених людей.

ТЕЛЬЦІ

Вам пощастить пережити день прогресу і розвитку. Причому, позитивні зрушення будуть спостерігатися практично в усіх сферах життя.

БЛИЗНЮКИ

Зорі рекомендують вам уникати занадто емоційних людей. І самим не бути такими. Ваш емоційний фон буде дуже коливатися, тому вам потрібно себе ретельно контролювати.

РАКИ

Цей день підходить для реалізації найсміливіших задумів. Можливе збільшення доходів. Причому, суттєве.

ЛЕВИ

Вам вдасться зрозуміти, хто є вашою долею. Це день прозріння. Все стане на свої місця і ви зрозумієте те, що раніше було для вас великою загадкою.

ДІВИ

Використовуйте нові методи для збільшення заробітку. Подумайте про це на дозвіллі, бо старі методи вже себе вичерпали й не дадуть більшого, ніж є зараз.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно уникати будь-яких експериментів. І не важливо, чого вони стосуються: їжі, дозвілля, хобі, знайомств або інтимної сфери. Новизна цього дня не принесе нічого хорошого.

СКОРПІОНИ

Вас чекає прекрасний і спокійний день. Якщо у вас запланована якась робота, то добре було б зробити її зараз, оскільки день дуже підходить для виконання важливих завдань.

СТРІЛЬЦІ

Цього дня на перше місце вам потрібно поставити свої романтичні стосунки. Якщо у вас є пара, то ви зможете зміцнити цей зв'язок, а самотні представники знаку отримають шанс на перспективне знайомство.

КОЗЕРОГИ

День буде вдалим, якщо ви проведете його вдома. Цього дня усі домашні справи будуть вам у радість.

ВОДОЛІЇ

Змініть обстановку, наприклад, поїдьте за місто. Це піде вам на користь і додасть енергії.

РИБИ

У вас буде можливість зав’язати нове знайомство романтичного характеру. Не виключено, що з цією людиною вас познайомлять друзі, тому не відмовляйтеся від спільних посиденьок.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень