Заступник міністра Войтович не вбачає своєї прямої вини у вчорашній ДТП на Рівненщині

Про це він заявив в ефірі телеканалу 112

Заступник міністра Войтович розповів про деталі ДТП за його участю. В автопригоді, яка сталася вчора на трасі Київ-Чоп, постраждала пенсіонерка. ДТП сталася на неосвітленій ділянці дороги, що не дозволило Войтовичу вчасно побачити пішохода.

«Їхав на безпечній швидкості по лівій полосі автомагістралі, не порушуючи ПДР. Як тільки освітлені ділянки дороги закінчилися, скинув швидкість. Зважаючи на погане оснащення нерегульованого пішохідного переходу, зокрема абсолютно відсутнє освітлення, не мав можливості заздалегідь ідентифікувати (людину – ред..). Транспортні засобі попутного напрямку не здійснювали екстреного гальмування поблизу пішохідного переходу. Момент бокового зіткнення з пішоходом був дійсно раптовим», - розповів Войтович.

Він також повідомив, що у постраждалої зламана рука, вона перебуває у лікарні. Заступник міністра зазначив, що допомога постраждалій є для нього пріоритетним завданням і додав, що своєї прямої вини у цій ДТП не вбачає.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень