«Зашкварне» голосування в облраді за директора музею: депутати порозбігалися

І директора не призначили

Рівненський краєзнавчий музей знову без директора. Сьогодні за кандидатуру екс-керівника музею Олександра Булиги депутати не змогли проголосувати три рази поспіль. Спершу його кандидатура набрала 32 голоси, потім 35 депутатів проголосували за те, аби повернутися до питання. І знову за кандидатуру проголосували 30.

Через ухвалених рішень голова облради Олександр Данильчук знову запропонував повернутися до питання про призначення Олександра Булиги директором краєзнавчого музею. Однак рішення вкотре не набрало достатньої кількості голосів.

Зауважимо, що у сесійній залі після голосування за зміни до бюджету області та кандидатуру Олександа Булиги різко поменшало депутатів. Після перереєстрації їх виявилося 35 із 64. На думку голови облради Олександра Данильчука та обранців, які залишилися в сесійній залі – через Булига й не набрав достньої кількості голосів.

Тепер екс-директору Рівненського обласного музею лишається чекати вересня. Тоді відбудеться наступна сесія обласної ради.

Сам Олександ Булига здивований, яким чином після обрання його конкурсною комісією депутати не погодили кандидатуру:

Вже втретє виносять питання моє на сесію. Більшість депутатів не голосує. Жодного разу не пояснили. Не хочуть мене не те, що брати в музей директором. Голова обласної ради казав, що як не хочете брати його директором, давайте так роботу. Я вже двічі подавав заяви, але нинішній виконуючий обов’язки не приймає мене. На наступну сесію буду подаватися, що у вересні. Попросив, аби моє питання поставили першим, аби всі депутати не порозбігалися.

Нині Олександр Булига стоїть на біржі праці. Також відвідує музейні заходи в інших містах, готується до конференції в Німеччині та підтримує зв’язки з колегами.

Нагадаємо, що торік 30 вересня в Олександра Булиги збіг термін контракту на посаді директора Краєзнавчого музею.  Нині обов’язки керівника закладу виконує Тетяна Самсонюк, яка раніше працювала в Держархіві.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень