Захист Шустика виграв в апеляційному суді, доки сам лікар у вкрай важкому стані (ВІДЕО)

Прокурор не навів вагомих доказів проти підозрюваного

Апеляційний суд Рівного скасував постанову міського суду щодо головного лікаря Рівненського діагностичного центру Романа Шустика. Медику обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а також можуть повернути 168 тисяч гривень застави.

Нагадаємо, що суд першої інстанції призначив Шустику тримання під вартою на 60 діб з правом внесення застави розміром 168 тисяч гривень.

Як розповідала раніше адвокат Шустика Ірина Пашкевич, цю суму швидко вдалося зібрати завдяки зусиллям чисельної підтримки лікаря.

Пізніше Пашкевич подала апеляційну скаргу на рішення міського суду з вимогою змінити запобіжний захід її підзахисному та скасувати заставу внесену за Шустика.

Це клопотання колегія суддів сьогодні повністю задовольнила та заборонила керівнику діагностичного центру покидати своє помешкання з 22-ї вечора до 6-ї години ранку.

 

Ірина Пашкевич зазначає, що сторона обвинувачення – заступник військового прокурора Рівненщини – не зміг навести вагомих доказів, які б могли свідчити про потребу обрати підсудному найжорсткішу міру запобіжного заходу:

Заступник військового прокурора рівненського гарнізону допустив голослівні твердження. Він казав, що підозрюваний може впливати на заявників, переховуватись від слідства, а також має серед знайомих багато депутатів, тому йому треба обрати найжорсткішу міру запобіжного заходу.  

Він сказав, що це його припущення, а припущеннями, як відомо, в суді оперувати не можна.

В самого лікаря, за словами Ірини Пашкевич, зараз серйозні проблемі зі здоров’ям:

Прокурор подавав лікарю Шустика запит про стан його пацієнта, щоб дізнатись, чи дозволить його здоров’я проводити слідчі дії.

Лікар відповів, що стан мого підзахисного зараз оцінюється як важкий, тому про слідчі дії зараз не може бути й мови.

Коли завершиться досудове розслідування наразі невідомо. Здоров’я підзахисного Ірини Пашкевич не дозволяє рухатись рослідуванню, розповідає адвокат.

Нагадаємо, що керівник управління захисту економіки Рівненщини В’ячеслав Єфтеній заявляє, що у нього є відео- та аудіоматеріали, які підтверджують, що Роман Шустик брав 2 тисячі доларів хабара. Однак їх він зможе оприлюднити лише по завершенню досудового розслідування.

Колаж -- "4 влада":  Коваль та Єфтеній -- чітко. Ззаду та глибини на нас дивиться Шустик -- тьмяно

Своєю чергою, керівник ГО «ДІЯ» на Рівненщині Роман Коваль каже, що має компромат на самого Єфтенія. Сьогодні він запланував зробити прес-конференцію, де мав оприлюднити ці факти, однак на прохання адвоката Шустика Ірини Пашкевич, зустріч перенесли на невизначений термін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: Шустик
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень