Забудовники - проти очільника культури Рівного: Максименко каже, що на нього тиснуть і обіцяє протест

Якщо раптом зі свідка перейде у статус підозрюваного

Ми писали про те, що начальник управління культури і  туризму Рівного Тарас Максименко (на фото) проходить як свідок  у двох кримінальних провадженнях, відкритих поліцією, щодо підпалу офісу будівельної компанії і перешкоджанню будівництву. 

А нещодавно Максименко повідомив у Фейсбук про третє кримінальне провадження:

тарас максименко 29 січня о 17:47 · Найсвіжіша інформація з перевірених джерел - готується до внесення у ЄДР третя кримінальна справа, у якій я маю фігурувати вже не як свідок, а обвинувачений. Подейкують, що сьогодні будівельники вирішили це питання з одним із підрозділів поліції. Отак і живем!

Тарас Максименко каже, що ходив у поліцію, але розголошувати подробиць допитів не може через таємницю слідства. І називає відкриття кримінальних проваджень тиском на нього:

Все це надумано: моя прив’язка до цих справ. Це - безпідставно і це виключно здійснюється тиск на мене особисто. Тому що мою позицію щодо музею  і забудови центру міста всі знають. Я її не приховую. Я її публікую у мережі Фейсбук і ЗМІ.

 

Я проти порушень чинного законодавства. Але це порушення забудовники роблять тільки через одне – через неврегульованість.

Неврегульованістю Тарас Максименко називає відсутність у місті історико-архітектурного опорного плану. Роботу над ним мають завершити у березні. А якщо йому таки «шитимуть» кримінал, то Максименко обіцяє закликати громадськість міста вийти під стіни поліції на свою підтримку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень