За рік пролікували понад 28 тисяч пацієнтів: у Рівному просять зберегти одне з відділень міської лікарні  (ПЕТИЦІЯ)

Інакше мешканці міста залишаться без «налагодженої системи оздоровлення і реабілітації»

Петиція з проханням не закривати фізіотерапевтичне відділення міської лікарні №2 на початку лютого з’явилася на сайті міської ради.

Звернення до міської влади зареєстрував відомий у Рівному лікар-фізіотерапевт Петро Важовський. У тексті петиції він розповів, що у 2019 році пролікували 28 471 пацієнта, практично кожного десятого рівнянина.

Однак вже у 2020 році наказом керівника центральної міської лікарні у поліклініках «Центральна» і «Північна» ліквідували фізіотерапевтичні кабінети. А з 10 березня цього року у міській лікарні й зовсім ліквідують  фізіотерапевтичне відділення.

Мешканці міста залишаються без ефективної, низьковартісної, роками налагодженої системи оздоровлення і реабілітації, що суттєво знижує лікувальні можливості установи та порушує права жителів міста на якісне медичне обслуговування.

 

Як мешканець міста Рівне, прошу захистити мої законні права на отримання належної медичної допомоги та зберегти в центральній міській лікарні м. Рівне фізіотерапевтичне відділення, – зауважив у петиції Петро Важовський.

Підтримати петицію можна на сайті Рівнеради. Для того, аби звернення розглянули на сесії міської ради, воно має набрати 250 підписів.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень