За кришування бурштину на Рівненщині затримали підполковника СБУ та керівника прикордонної служби

У них вилучили гроші, бурштин, станки для його оброблення та мотопомпи

На Рівненщині затримали двох посадовців правоохоронних органів, які налагодили систематичне одержання неправомірної вигоди від жителів північних районів області за неперешкоджання останнім незаконній діяльності з видобування бурштину.

«Встановлено, що підполковник СБ України та керівник одного із відділів Державної прикордонної служби в Рівненській області сприяли у 10-кілометровій прикордонній зоні незаконному видобутку «сонячного» каміння шляхом нереагування на незаконні операції з бурштином та надання незаконних вказівок підлеглим.

 

За місцем роботи та проживання вказаних посадовців, осіб, які здійснювали незаконний видобуток бурштину, прокуратурою та СБУ вилучено 2 кг бурштину, 3 станки для його оброблення, 2 мотопомпи, інше знаряддя та грошові кошти, ймовірно одержані внаслідок злочинної діяльності», – повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.

На цей час триває досудове розслідування.

Обоє посадовців правоохоронних органів наразі затримані  згідно із ст.208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення, відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень