За крадіжку польських телевізорів іноземцям загрожує до 12 років в’язниці

Вони обікрали авто на платній стоянці у Сарнах

У ніч проти 21 липня семеро чоловіків різних національностей (білоруси, азербайджанці та українці) проникли на територію автостоянки під охороною, що у Сарнах. Там зловмисники зірвали пломбу і проникли всередину припаркованого напівпричепа.

З авто викрали телевізори марки «Philips» різних моделей на загальну суму майже 1,5 млн грн. І транспортний засіб, і побутова техніка належать польській фірмі.

Того ж дня затримали і оголосили їм про підозру у крадіжці, що вчинена в особливо великих розмірах організованою групою і поєднана з проникненням у сховище. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Впродовж 23-24 липня слідчий суддя Сарненського райсуду задовольнив клопотання слідчого щодо обрання чотирьом із семи  підозрюваних запобіжного заходу у виді тримання під вартою строком на 60 діб, без визначення застави.

Втім це рішення підозрювані оскаржили в апеляційному суді і добилися призначення застави у розмірі 300 прожиткових мінімумів для працездатних осіб.

Якщо вони сплатять на спецрахунок по 576 300 гривень, то зможуть залишити Рівненський слідчий ізолятор.

За інформацією прес-служби Рівненського апеляційного суду

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень