З тестом і в окремих залах – майбутнім батькам знову дозволили бути на пологах

Молоді пари просили про це владу

Рівненська обласна комісія з ТЕБ та НС прийняла рішення про відновлення партнерських пологів у Рівненському обласному перинатальному центрі.

До нас неодноразово з цього питання зверталися молоді родини під час всього карантину. Головні лікарі обласного перинатального центру та пологового будинку Рівного також просили відновити такі пологи.

 

Це цілком природньо, коли чоловіки підтримують своїх дружин, особливо в такий відповідальний момент. Нехай молоді батьки разом переживають найпрекраснішу подію в їхньому житті, - прокоментував голова РОДА Віталій Коваль.

За словами керівника перинатального центру Вікторії Єнікеєвої, приймати партнерські пологи будуть в індивідуальних залах або окремих боксах. Обов’язковою умовою є проведення IFA та ПЛР-тестування батька.

Однак відвідування породіль й досі залишається під забороною.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень