З BMW нічого не лишилося: смертельна аварія з п’яним водієм сталася вночі у Рівному (ФОТО/ВІДЕО)

Загинув пасажир

Смертельна автопригода сталася сьогодні вночі близько 01:30 на вулиці Басівкутській обласного центруЯк повідомляє прес-служба поліції:

на місці події встановили, що водій автомобіля BMW «525», 25-річний рівнянин, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку,  не впорався з керуванням та виїхав за межі проїжджої частини, де зіткнувся з металевим стовпом та огорожею. 

Унаслідок ДТП пасажир іномарки, 28-річний житель міста Вараш, отримав травми несумісні з життям та помер на місці події.

Крім того, в аварії травмувалося ще двоє пасажирів: у 27-річного жителя Рівного діагностували закриту черепно-мозкову травму та політравму, а в його однолітка із села Грушівка Березнівського району — закриту травму грудної клітки, перелом двох ребер. 

Водій легковика від госпіталізації відмовився. За зовнішніми ознаками він перебував у стані сп’яніння, втім від проходження медичного освідування відмовився. Слідчі розпочали досудове розслідування.  Транспортний засіб вилучили та помістили на спецмайданчик у селі Городок.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: ДТП
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень