З’явитися у військкомат – ще не означає поїхати на війну, - комісар про військових у торгових центрах Рівного

Тим хто не служив, перейматися не варто. До окремого розпорядження

У Рівному триває робота з військовозобов'язаними (чоловіками від 18 до 60 років) щодо накопичення військового резерву.

Зокрема оповіщають чоловіків про загальну мобілізацію у торгових центрах, магазинах та на вулицях міста та будь-яких громадських місцях.

Ми писали про це в матеріалі  «Не сховаються!»: Ніна Скиба засікла як чемно ловлять «уклоністів» у торгових центрах м. Рівне (ФОТО)

Публікація викликала чималий резонанс. 

Ніна Скиба з донькою -- лоіворуч

МИ ЗВЕРНУЛИСЯ ЗА ДОДАТКОВИМИ РОЗ'ЯСНЕННЯМИ ДО ВІЙСЬККОМАТУ

Представники Нацполіції України разом з працівниками Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки спілкуються з чоловіками, перевіряють їх особисті документи (у воєнний час паспорт чи документ що посвідчує особу має бути при собі) в особистій розмові з’ясовують чи є особа військовозобов'язаною, чи має досвід служби у ЗСУ.

Це звичайна практика оповіщення населення

 

Олександр Ярмошевич

- Чоловікам вручають повістки. Вони мають з’явитися у військкомат, уточнити особисті дані, пройти медкомісію. З’явитися у військкомат, ще не означає, що вас одразу відправлять воювати. Це хибна думка.

 

Наразі формуємо резерв з чоловіків які проходили службу у ЗСУ до 2014 року, або мають досвіт АТО/ООС, - каже комісар Рівненського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Ярмошевич.

За його словами поширення у соцмережах повідомлення про початок третьої хвилі мобілізації, коли призову підлягають випускники військових кафедр – не відповідає дійсності.

Адже наразі триває загальна мобілізація, і вона стосується усіх військовозобов'язаних чоловіків. А вже залежно від їх військового досвіду чи спеціальності відбувається накопичення військового резерву.

- Загалом чоловіки мають виконати свій громадянський обов’язок – з’явитися до військкомату. Мої працівники зроблять усе чітко, відповідно до чинного законодавства і без жодних порушень, - запевняє Ярмошевич.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень