Їздив нетверезий і покусав поліцейського у Львові. Але ніц йому за те не буде?

Покарання фактично не настало

Залізничний районний суд Львова визнав винним у вчиненні насильства щодо правоохоронця 33-річного львів’янина, який під час затримання вкусив поліцейського.

Однак його звільнили від відбування покарання.

Історія така:

У червні 2020 року патрульні отримали виклик на вул. Головатого у Львові, де в авто BMW перебували двоє чоловіків з ознаками сп’яніння, у салоні лежали пляшки зі спиртним.


Поліцейські попередили водія про відповідальність за керування авто у нетверезому стані і повернулись у службове авто.
 

У цей момент попереджений водій завів двигун і рушив. Потім зупинився і намагався зайти у під’їзд будинку, однак поліцейські встигли його затримати.


Під час затримання п’яний водій поводився зухвало, нецензурно висловлювався та вкусив поліцейського за руку, - пише ЗАХІД.НЕТ.
 

Пасажир автомобіля у цей час виліз з BMW через вікно і штовхав поліцейського.

У суді обидва чоловіки визнали свою провину.

Суд визнав водія винним в умисному заподіянні тілесних ушкоджень працівнику поліції та призначив покарання у вигляді 3 років тюрми з умовним терміном на 2 роки.

Його товариша визнали винним у вчиненні опору працівнику поліції та призначили покарання – 2 роки позбавлення волі. Однак його також звільнили від відбування покарання.

Справу про нетверезе кермування виділили в окреме провадження. Але і за це водій не відповів – суд звільнив його від покарання і передав матеріали справи ГО «Народний антикорупційний нагляд» для «застосування заходів громадського впливу».

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень