ЄС надасть 100 млн євро на дороги та розв’язки на заході України. Рівненщина у списку

За європейські кошти збираються удосконалювати транспортну інфраструктуру

Україна підписала угоду з Європейським інвестиційним банком та Євросоюзом про залучення близько 100 мільйонів євро на удосконалення дорожньої та залізничної інфраструктури на заході України.

Зокрема фінансовою угодою «Транспортний зв'язок в Україні — Фаза 1» передбачено надання 50 мільйонів євро Європейським інвестиційним банком та ще 50 мільйонів євро Євросоюзом.

Кошти спрямують на «підвищення швидкості, комфортності та економічності перевезень, а також забезпечення безпеки руху на автомобільних шляхах у західному регіоні України», інформує «Громадське».

Зазначається, що за кошти ЄС будуть покращувати автодорожнє сполучення у Львівській, Рівненській та Тернопільській областях, зокрема будуватимуть дорожні розв’язки, об'їзні дороги навколо міст. Також планують підвищувати безпеку дорожнього руху.

Крім цього, програма передбачає розвиток залізничної інфраструктури та фінансування досліджень щодо створення в Україні транспортних логістичних центрів.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень