Податківці вимагали хабарі по всій Рівненщині, аби не заважати торгувати алкоголем

Це виявила СБУ

Викрили посадовців Головного управління Держподаткової служби у Рівненській області.

Податківці систематично вимагали хабарі від власників точок продажу алкогольних напоїв. Про це повідомляє пресслужба СБУ області.

За попередніми даними слідства, протиправну схему створили співробітники Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів.

Податківці вимагали від місцевих приватних підприємців, які займаються продажем алкоголю, плату за нестворення штучних перешкод у веденні бізнесу. Вартість такого «абонемента» щомісяця становила $150 з кожної торговельної точки.

 

Гроші збирали кожні 4 місяці. За цей період кожен із 16 районів області сплачував у середньому понад півмільйона гривень.

Днями у місті Дубровиця правоохоронці затримали у головного державного ревізора-інспектора податкової під час отримання $600 хабаря у гривневому еквіваленті. В автомобілі посадовця виявлено ще майже $2 тисячі у різних валютах.

Затриманому повідомили про підозру.

Триває досудове слідство. Вирішується питання щодо притягнення до відповідальності інших посадовців Управління, залучених у корупційній схемі.

Нагадаємо, що раніше в податковій був скандал із прибиральницями.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень