«Якщо побачили, як асфальтну суміш кидають у воду - надсилайте фото», - Служба автодоріг про ямковий ремонт

Ями треба висушувати

Наочний приклад "загадкової" технології

Мешканців Рівненщини просять повідомляти про шляховиків, які кидають асфальто-бетонну суміш у воду. За словами  заступника керівника Служби автомобільних доріг області Миколи Козачка, це порушення правил проведення ямкового ремонту:

Ми навіть в Службі автомобільних доріг маємо свою службу диспетчерську, яка працює 24 години на добу. Ми просимо всіх, хто має такий факт, надавати нам відео/фотофіксацію, тому що в такому випадку тим, хто вкинув у воду, і це є неякісне проведення робіт, служба доріг підряднику не оплачує за таке надання послуг.

Чи бачили ви коли небудь шляховиків з такими штуковинами під час роботи?

Якість ямкового ремонту в Службі автомобільних доріг перевіряє окремий відділ інженерів якості та контролю, який виїжджає на місце робіт. За словами Миколи Козачка, підрядники перед латанням ям мають їх висушувати спеціальним пристроєм – повітродувкою, яких в області налічується сотня.

Відповідні бригади мають такі в кожному районі. Крім того, залишки води вони мають довисушувати лампами, змазувати яму гарячим бітумом і лише тоді засипати суміш. До слова, у цьому році утриманням трьох тисяч кілометрів доріг місцевого значення займатимуться органи місцевого самоврядування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень