Які речі варто викинути з дому ще  у 2020 році, щоб Новий Рік був кращим, ніж попередній

Щоб привабити у своє життя щось нове, слід прощатися зі старим


[media=210088]

Незабаром новий 2021 рік, а це чудовий привід позбутися від старих та зайвих речей. Ви таким чином зможете звільнити простір для нових та красивих речей. 


Слід розпочинати зі  «зломом»

Всіх зламаних речей слід позбутися. Не чекайте, коли годинник почне працювати, чи коли «дійдуть руки» віднести щось на ремонт. Якщо ви ще досі не відремонтували, то вже малоймовірно, що це зробите.


Прощайтеся з «ностальгією»


У всіх нас є речі, які навіюють спогади. Проте є предмети, які ми тримаємо в домі через незрозумілу причину. Якщо у вашій квартирі завалялися декілька фото, подарунків чи інших речей, які змушують відчувати себе дискомфортно чи навіюють смуток – викидайте. 


[media=210089]


Викидаємо все, що «знадобиться»


Якщо у нашому гардеробі є одяг, який чекає, коли ви схуднете чи коли занести в ательє, щоб перешити, а цього все ніяк не трапляється – прощайтеся із цими речами. Якщо у вас стоїть красивий сервіз, який чекає, коли його протруть від пилу, то починайте ним користуватися або подаруйте/продайте. 

Все, з чим ви можете попрощатися – викидайте, якщо ж вдається вам це складно - відайте комусь, хто точно буде цьому радий. 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень