Які продукти варто викинути з холодильника задля здорової шкіри

Неочевидні корисні та шкідливі продукти для шкіри


[media=210098]

Чиста шкіра без будь-яких подразнень - мрія кожної дівчини. Один із пунктів по догляду за шкірою – харчування. В нашому раціоні можуть бути продукти, які шкідливі для здоров’я шкіри, а ми навіть не здогадуємося. Про це повідомляє 24 канал з посиланням на Harper's Bazaar.

Які продукти погіршують стан шкіри

Одноголосно всі дієтологи наголошують на шкоді цукру, адже він руйнує колаген, провокує появу висипу та екземи. Цукор міститься в таких неочевидних продуктах, як: крекер, чипси, соуси, деякі заправки до салатів. Рекомендовано солодощі замінювати фруктами, бо вони поєднують цукор з антиоксидантами.

Коров’яче молоко. Зв’язок між висипом та вживанням лактози існує, але конкретної причини її негативного впливу на шкіру не виявлено. Якщо ви любите пити молоко, то не обмежуйте себе або шукайте рослинні альтернативи, які не містять цукру. Якщо ж після вживання молока ви відчуваєте дискомфорт, то краще продукт зі свого раціону вилучіть.

Устриці. Надмірна пристрасть до цих морепродуктів несе шкоду вашій шкірі. Мати ідеальний рівномірний тон обличчя і їсти устриці регулярно на вечерю – речі, які не можуть співіснувати. Ви можете зменшити частоту вживання страви до двох разів в місяць, щоб уникнути акне, закоркованих пор, почервоніння і лущення.

Які продукти покращать стан шкіри

Вітамін C міститься в цитрусових, ківі, гуаві, солодкому перцю. Вітамін потрібен людському організму для вироблення і зміцнення колагену, який захищає шкіру.

Природний силікон – мінерал, який є в стручкові квасолі, володіє властивістю зміцнювання волосся, нігтів, кісток та шкірного покриву.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень