Якби не страшна аварія у Польщі, українка б не дізналася про свою хворобу

Її врятували

Аварія українського автобуса Познань-Херсон, яка сталася у ніч на 6 березня біля Ярослава і в якій загинуло 6 осіб, врятувала життя одній з пасажирок. Вона не одержала серйозних травм, однак у жінки виявили серйозне захворювання, про яке вона не знала, - пише РАДІО ТРЕК з посиланням на сайт лікарні Святого отця Пія у Перемишлі, куди привезли жінку після аварії.

Сайт лікарні повідомив, що після огляду у Світлани не виявили травм, які б загрожували її життю. Однак виявили набагато серйознішу хворобу, яка загрожувала її життю. Її прооперували у онкогінекологічному відділі лікарні.

Пацієнтка згодом розповіла, що вона поверталася цим автобусом додому. Почувалася погано, але не знала, що має таку хворобу. Після операції почувається краще. Дякує медперсоналу за увагу та турботу. Лікарі діагноз не розголошують. Українку за кілька днів мали виписати з лікарні і вона мала повертатися додому.

У цьому госпіталі у важкому стані перебуває 27-річна українка, яка отримала травму голови. Загалом травмувалися в аварії понад 30 людей.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень