Яка погода буде цієї осені

Чи буде ще тепло?

На вулиці похолодало. Львівський кліматолог Василь Троцюк каже, що прохолода протримається лише до четверга. Далі знову відновиться майже літня погода з температурою повітря вдень від 18 до 22 градусів тепла. А ось ночі ставатимуть все більш прохолодними: з температурою від 8 до 12 градусів у Західній Україні. І почастішають дощі.

Говорить Василь Троцюк:

Десь до 15-20 вересня буде ще майже по-літньому. А вже після цього осінь ввійде у свої права: десь до 10-15 жовтня. Вже в жовтні почастішають опади. Але я думаю, що ця осінь… не складеться в неї дружби з опадами.

За словами кліматолога, у жовтні ще будуть cпостерігатися виступи тепла. Приміром, орієнтовно перед свято Покрови і наприкінці жовтня буде трішки тепліше, ніж в середньому загалом цього місяця.

Василь Троцюк

Спостерігатимуться виступи тепла і в першій декаді листопада. А після 20 числа Василь Троцюк прогнозує вже сніг з дощем і зниження температури до 0…-2 градусів вночі та 0…+4 градусів вдень.

До речі, цей рік, за словами Василя Троцюка, екстремальний за погодою. Такі повторюються кожні 30 років і характеризуються екстремальними погодними явищами. Також на погоду впливає глобальне потепління. Все це разом може привести до спалахів бактеріальних та вірусних захворювань. Їх, в тому числі й грипу, варто очікувати цієї пізньої осені і на початку зими.   

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень