Як долати перешкоди у повсякденному житті, - майстер спорту зі спортивних танців на візках Наталія Колесова (ФОТО)

Про це та ще багато цікавого вона розповіла школярам в рамках проекту «розминка від чемпіона»

В загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Новожуків Рівненського району відбувся черговий етап «Розминки від чемпіона».

Цього разу до місцевих дітей приїхала не просто видатна спортсменка, а й справді унікальна особистість. Наталія Колесова – майстер спорту України міжнародного класу зі спортивних танців на візках серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, багаторазова переможниця і призерка чемпіонатів України і світу, голова Рівненської обласної громадської організації «Громадська Ліга Інвалідів Рівненщини», вчитель англійської мови, приватний підприємець і тренер з особистісного росту.

Спочатку школярі познайомилися з гостею, розповіли їй про свою рідну школу і її спортивне життя. Ознайомилися учні і з спортивною діяльністю Наталії, переглянувши кілька відеороликів з її виступами.

Зустріч супроводжувалася запитаннями та відповідями про спортивну кар’єру, особисте життя і плани на майбутнє.

Захід завершився врученням призів переможцям конкурсу спортивного малюнку, який напередодні тривав у школі, та роздачею автографів, спільним фото і безліччю селфі зі спортсменкою.

До слова, Наталія Колесова розробила безліч мотиваційних семінарів про те, як не зламатися під впливом різних життєвих ситуацій і знаходити час для втілення власних мрій.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень