«Я подумки прощався з життям»: відома доля людей, які зникли у селі на Сарненщині

Зниклих було шестеро, серед них чотири жінки

Напередодні ми розповідали про інцидент, який трапився в одному з сіл на Сарненщині. Там зникла група людей, яка приїхала туди з акцією на підтримку секс-меншин.

Зі слів читача Радіо Трек, який повідомив про ситуацію, люди перестали виходити на зв'язок після 10-ої ранку, а сарненська поліція відмовилась будь-що коментувати без дозволу керівництва. 

Нам вдалося поспілкуватися з водієм, який привіз групу активістів у село Чемерне. 47-річний чоловік розповів, чому вони зникли та що з ними відбувалось.

Ми приїхали туди біля 10-ої ранку. Жінки тільки почали роздавали листівки, до нас відразу підійшло шість крмезних чоловіків. Таке відчуття, ніби вони нас там чекали. Усі були агресивно налаштовані. Спершу нас пресували, а потім почали залякувати. Найбільше дісталось організатору акції. Мене викинули з авто, подумки я прощався з життям.

Як ми раніше зазначали, цей інцидент тісно пов'язаний з ситуацією, яка відбулася напередодні у селі на Сарненщині, де невідомі розклеїли фото хлопця, коли дізналися про його нетрадиційну орієнтацію.  

Чоловіки вимагали від нас розповісти, хто розклеїв фото на стовпах. Ми нічого не знали, тож відповіді не дали. Їх це дуже обурило, - розповідає чоловік.

За словами водія, у цілої групи відібрали мобільні телефони та авто, на якому вони приїхали з Києва.

За кермо нашого авто сів один з місцевих хлопців, які нас зустріли. Нас повезли у невідомому напрямку. Потім виявилось, що нас вивезли за межі Рівненської області. Сказали більше ніколи сюди не повертатись. 

Як зазначив водій, він не знав, з якою метою везе людей у село, що на Сарненщині, тож усе, що відбувалось, було для нього суцільним шоком.   

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень