«Я бачила перекошену балку. Я не хочу нікого оплакувати», - депутат Іванова з Рівного (ФОТО)

Ситуація з гуртожитком на Небесної Сотні у Рівному і досі до кінця не вирішена

Двічі експертиза підтверджувала непридатний для подальшої експлуатації стан гуртожитку на Небесної Сотні,6А, що у Рівному.  І державна, і незалежна експертизи, з різними формулюваннями, проте стверджують - гуртожиток необхідно ремонтувати. Нагадаємо, жителі гуртожитку вже неодноразово зверталися до депутатів міської ради із вимогою вивести будівлю із маневрового фонду і передати їм для приватизації. Втім, міська влада таку відповідальність на себе брати не готова – адже це ризик для людських життів. Ми звернулися до депутата міськради Анни Іванової (яку минулого року облили кислотою), яка опікується округом, де розташований гуртожиток, аби дізнатися її ставлення до цієї ситуації:

Мене дійсно вражає, я бачила це приміщення. Там дійсно другий поверх, та плита перекошена. Не хочеться, щоб хтось когось оплакував, не дай Бог, якийсь нещасний випадок... Звичайно, в законодавчому полі, якщо треба робити якийсь ремонт, треба відселити людей. І дійсно цим людям немає де подітися. Але на якийсь час і треба було б пересилитися, щоб почати ремонт того гуртожитку, - каже Анна Іванова.

Анна Іванова зазначила, що ситуація дуже складна і неоднозначна, але вона сприятиме у межах своїх депутатських повноважень у вирішенні питання на користь людей, але з врахуванням вимог законодавства.

Ознайомитися із документами, де зазначено результати проведених експертиз, можна нижче.

 

Висновки експертних комісій щодо стану гуртожитку на Небесної Сотні, 6а by Ольга Радянська on Scribd

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень