Винагорода за добрі справи – Левам, перешкоди у роботі – Козерогам: гороскоп на 4 березня

А в сім’ях Водоліїв буде неспокійно

ОВНИ

День пройде у швидкому темпі та буде насиченим різними подіями. Доведеться витратити багато сил, тому відчуття втоми буде супроводжувати вас.

ТЕЛЬЦІ

Для зустрічей і активного спілкування день не надто підходить. Навіть кохана людина може викликати у вас напади роздратування.

БЛИЗНЮКИ

Зараз вам потрібно проявляти активність, особливо у питаннях, що стосуються спілкування, контактів і зв'язків.

 

У цих справах ви можете досягти значних успіхів, відкривши для себе нові можливості.

 

Також будьте обережними у поїздках і більше дбайте про своє здоров’я.

РАКИ

Навряд чи цього дня відбудуться грандіозні події, які перевернуть ваше життя, але позитивні зрушення очікуються. Постарайтеся віддати борги, якщо вони у вас є.

ЛЕВИ

Чекайте змін на краще в особистому житті. Однак не останню роль у цьому доведеться зіграти вам самим. Також не відмовляйте, якщо вас проситимуть про допомогу - добрі вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені.

ДІВИ

Вам вдасться сконцентруватися і зайнятися плануванням нових серйозних справ. Цей день більше підходить для підготовчих робіт, але те, що вдасться зробити зараз, порадує.

ТЕРЕЗИ

На роботі можуть виникнути конфлікти, у які вас спробують втягнути. Постарайтеся не підтримувати якусь зі сторін, а займіть нейтральну позицію, інакше можете потрапити під гарячу руку людині, у співпраці з якою зацікавлені.

СКОРПІОНИ

Ви можете бути схильними до різних внутрішніх протиріч. Не з'ясовуйте відносини з близькими людьми, тримайте себе в руках.

СТРІЛЬЦІ

День підходить для спокійної та розміреної роботи. Щоправда, вас багато що буде дратувати. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій і більше часу проводьте в компанії коханих і друзів.

КОЗЕРОГИ

Для роботи день може виявитися важким. Коли вам здасться, що успіх вже близько, на шляху будуть виростати гори перешкод. Зорі радять бути терплячими.

ВОДОЛІЇ

Складні завдання краще відкласти й зайнятися тим, що дається вам без особливих зусиль. У стосунках сімейних представників знаку можливі зміни.

РИБИ

Ви будете схильні розпорошувати увагу одночасно на безліч дрібних справ, тому може скластися непроста ситуація на роботі. Намагайтеся зосередитися.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень