Виховательку, звільнену через фото в купальнику, тепер «травлять» через старе фото з бані (ФОТО)

Роблять це на сторінках приватної газети

Ліворуч - Лариса Музика, праворуч - фото з Інстаграм Віти Черешньовської з чоловіком з бані

Ми писали у травні 2018 року, що виховательку села Бугаївка тоді ще Радивилівського району Рівненщини Віту Черешньовську завідувачка дитсадка Лариса Музика звільнила з роботи за розміщене у соцмережах фото в купальнику.  

Вихователька через це позивалася у суді. Виграла суд і поновилася на роботі. Але її завідувачка звільнила повторно "за аморальну поведінку". Тож Віта Черешньовська вимушена була знову звертатися до суду. 

Тоді виховательку підтримали користувачі соцмереж. На знак підтримки вони викладали свої фото в купальниках. А про скандал навколо фото у купальнику повідомили майже всі загальноукраїнські ЗМІ. 

Днями у соцмережі Фейсбук виклав фото сторінок газети "Прапор перемоги" радивилівський журналіст Володимир Мартинюк. На них опубліковано матеріал під назвою

"Поїздки "в баньку" в компанії чоловіків стали для заміжньої жінки вже традицією, або як "аморальна вихователька" із Бугаївки В. Черешньовська знову позивається до суду".

У цій публікації говориться, що

поїздки в баньку у чоловічій компанії для заміжнього педагога і матері двох дітей - це навряд чи добре. А всістися на шию одного з учасників "тусовки" і викладати такі фото в соцмережу - це явний перебір.

 

І підпис під публікацією - "Власкор газети "Прапор перемоги"

У коментарях під публікацією Володимир Мартинюк пояснив, що

"Прапор перемоги" - це приватна газета брата завідувачки дитсадка Олега Бернацького.

 

А головний редактор у ній - Лариса Музика - сама завідувачка. 

"Радіо Трек" поцікавилося у виховательки, чим закінчилася ця справа, і чи збирається вона реагувати на публікації в газеті, які виглядають абсолютно далекими від канонів журналістики. 

Віта Черешньовська розповіла:

Судова справа про моє поновлення на роботі не завершилася. Адже суддю з Радивилівського суду перевели на роботу в інше місце. І суддів зовсім у нас не лишилося. Тож за два роки не було жодного судового засідання, бо не було кому справу розглядати. 

За словами жінки, після призначення, врешті, судді, перший розгляд справи був призначений на 11 лютого цього року. Але засідання перенесли на 14 квітня. 

Зразу після судового засідання Музика і Бернацький почали писати на мене у своїй газеті.

 

Нічого цікавого я у їхній публікації не знайшла. Вони згадують у ній фото з бані чотирирічної давності, на якому я сиджу в купальнику на шиї у свого законного чоловіка.

 

Про яких чоловіків вони ще там пишуть - не знаю. Бо були ми тоді в бані зі своїми кумами.

 

Чи буду через цей їхній наклеп позиватися? Я втомилася від цього всього. І  у мене ще є рік подумати, чи звертатися до суду. 

Тим часом, каже Віта Черешньовська, Лариса Музика, яку попередній сільський голова, який спочатку її підтримував, звільнив з роботи, поновилася через суд на посаді завідувачки дитсадка. 

Отримати коментар Лариси Музики поки не вдалося. Ми зв'язалися з нею телефоном, але вона повідомила, що не має часу на спілкування з журналістом і попросила набрати її з наступного тижня. Тож очікуємо почути її думку з приводу цього всього.  

[media=218187],[media=218188], [media=218189]

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень