«Ви - неймовірні! Я ніколи не забуду вашої підтримки», – рівнянку з COVID-19 повезли народжувати у Дубно

Жінка дуже задоволена роботою медиків

Рівнянка Марина Неродін через коронавірус була змушена народжувати дитину у пологовому будинку Дубна. Адже лише у цьому медзакладі приймають таких породіль.

Каже, було страшно їхати народжувати у райцентр, але залишилась задоволена. Бо і відношення медиків, і умови, і навіть харчування їй дуже сподобалися.

Марина Неродін - фото з її сторінки у Фейсбуці

Пост подяки лікарям Марина Неродіна написала у спільноті "Білі халати" Рівного у Фейсбуці.

Подаємо текс подяки без змін:

Ця підступна хвороба застала мене зненацька якраз напередодні пологів! Коли прийшов час народжувати, я з позитивним ПЛР-тестом змушена була їхати в Дубно. Під час поїздки у швидкій, в моїй голові роїлися тисячі думок: «Як там в цій ковідній лікарні? Як там все влаштовано? Як я зможу народити, якщо абсолютно не маю сил, бо виснажена хворобою?» Все це прокручувалося в голові з великим страхом…

Та дарма! Зараз я на власному досвіді знаю як це і хочу сказати тим, хто боїться як боялася і я: вже з першої хвилини перебування виникло відчуття, що ми з моїм малюком в надійних руках. Налагоджена робота колективу, все чисто та швидко. Дуже тепле, людяне ставлення персоналу, наче я там рідна, відігнало всі страхи і дозволило довіритися професіоналам!!!

Я безмежно вдячна лікарю

Tanja Demchuk та її помічникам

Валентина Савчук, молодшій медичній сестрі (на жаль, імені її не пам’ятаю) за їх професіоналізм та злагоджену роботу. Дякую дитячим медсестрам та усьому колективу за те, що зараз тримаю мою крихітку на руках.

Направду, Ви – неймовірні! Я ніколи не забуду Вашої підтримки!!! Нехай Ваше добро повертається до Вас сторицею!!!

P.S.: Умови перебування були хороші. Палата велика, простора та дуже чиста, з окремим санвузлом. Та і годують смачно))

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень