«Восени все зелене опадає», або Що Петро Порошенко сьогодні робив у Рівному?

Сьогодні в Рівному помітили Петра Порошенка

П’ятий Президент України побував у Рівному. Він спілкувався і фотографувався з людьми на вулицях міста та закликав підтримати кандидатів у раду від «Європейської солідарності» й можливого міського голову Олександра Третяка.

Це перший візит Петра Порошенка в регіони після того, як він перехворів на коронавірус.

Щойно я приїхав зі Здолбунова, з Острога і був зворушений від теплого прийому. Кажуть, ще немає ліків від коронавірусу. Я хочу сказати - це неправда. Бо дуже-дуже допомагає сотні тисяч слів підтримки, молитви, які висловлюються в соціальних мережах, через смс, телебачення, знайомих з побажанням одужати, - прокоментував п'ятий Президент.

Я приїхав підтримати, побажати Олександру Третяку, нашій рівненській команді, а вона у нас - фантастична: і учасники АТО, фахівці з питань інфраструктури, екоактивісти, волонтери, побажати перемоги у Рівному і в області. Саме тому, щоб донести і попросити людей про підтримку 25 жовтня. Сказати, що ми все одно переможемо.

Ми здатні протистояти п’ятій колоні та захистити нашу державу. І не тільки від коронавірусу. А ще й від іншого страшного вірусу, який називається не COVID-19, а ЗЕ-19. Це вірус некомпетентності, дилетанства, антиукраїнського, популізму, а ви знаєте, що восени все зелене опадає, - сказав Петро Порошенко.

В агітаційних наметах ЄС Петро Порошенко поцікавився у волонтерів про їх роботу, запитував з якими питаннями приходять до них люди, очевидно було, що лідера партії самі агітатори не сподівались зустріти, але були приємно здивовані такою підтримкою.

Петро Порошенко разом з партійцями вшанував загиблих під час Революції Гідності і, ставши на коліна, поклали квіти біля стели Небесної сотні.

Опісля Петро Олексійович виступав і спілкувався із кандидатами в депутати міської та обласної ради від «Європейської солідарності» та їх прихильниками. На зустрічі також була присутня рівнянка, народна депутатка Яна Зінкевич.

[media=202146][media=202147]

Про що йшлося? Проти кого, крім Путіна, проти ОПЗЖ, які є п’ятою колоною в Україні, проти «зелених», а ви знаєте, що восени все зелене опадає...

 

І третє, на Рівненщині це особливо небезпечно - політична сила «За майбутнє, Коломойського». І ми не повинні дати їм жодного голосу, бо вони роблять свою кампанію на каналах. Коломойського, роблять для майбутнього Коломойського, а на гроші кого? На гроші українців, які були вкрадені, - розповів Петро Порошенко.

* на правах політичної реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень