Водія, який збив у Городку пішоходів і втік – знайшли. Він виявився п’яним (ФОТО)

Після автопригоди він заховався у батьків

Нагадаємо, автопригода трапилася у неділю, о 19.30.

Як повідомляє поліція,

правоохоронці встановили, що 31-річна жителька села Путилівка та 39-річна із села Дерно Волинської області рухались правим узбіччям дороги, коли на них наїхав невідомий автомобіль.

Водій з місця пригоди зник.

У результаті ДТП 31-річну жінку з діагнозом забійні рани голови та рвані рани обох ніг госпіталізували в нейрохірургічне відділення Рівненської центральної міської лікарні. Інша пішохід отримала забої голови та коліна. Після надання необхідної медичної допомоги її відпустили додому.

Поліцейські з’ясували, що винуватець ДТП рухався автомобілем «Volkswagen Jetta». Невдовзі оперативники встановили і особу зловмисника.

Ним виявився 31-річний мешканець села Понебель Рівненського району. Утім, намагаючись уникнути відповідальності, чоловік поїхав до господарства батьків, які проживають у цьому ж селі. Там і заховав своє авто у гаражі, а сам пішов спати.

Коли ж до будинку навідались поліцейські, зловмисник опору не чинив та пояснив, що втік з місця події, бо злякався.

За результатами медичного освідування, алкотестер показав 2,29 проміле алкоголю, що у майже у 12 разів перевищує допустиму норму.

Слідчі за цим фактом розпочали досудове розслідування.

Транспортний засіб поліцейські вилучили, нині він на спецмайданчику Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень