«Водій заснув за кермом», - поліція про ДТП із маршруткою «Київ-Рівне», у якій загинуло 10 осіб

Аварія сталася на Житомирщині

Еспресо ТВ  повідомляє, що водій маршрутки, яка потрапила у смертельну ДТП у Житомирській області 20 липня, на момент аварії

заснув за кермом. 

На брифінгу у Житомирі начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко сказав, що

З ймовірністю у 99% там просто водій заснув за кермом, адже навіть гальмівного шляху не було, і водій не намагався гальмувати.

Нагадаємо, 20 липня на 127 км автодороги Київ-Чоп, поблизу с. Глибочиці Житомирського району маршрутний автобус сполученням Київ-Рівне, рухаючись у напрямку м. Житомира, скоїв зіткнення з вантажівкою DAF із напівпричепом, що їхала попереду у попутному напрямі у крайній правій смузі.

Внаслідок аварії загинув водій (житель Тернопільщини 1981 р. н.) та 9 пасажирів, серед яких 2 громадянки Росії (в тому числі дівчинка 2010 р. н.) і громадянин Грузії.

Ще 9 пасажирів, серед яких дівчинка, 2007 р. н. та хлопчик 2008 р. н. із Росії, зазнали поранень.

Експертиза також встановила, що були внесені конструктивні зміни в гальмівну систему, але це не вплинуло на наслідки жахливої ДТП. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень