Водій погрожував пістолетом: поліцейські цілу ніч охороняли Hyundai Santa FE і знайшли там бурштин (ФОТО)

Водій від будь-яких пояснень відмовляється

Вчора, 16 жовтня, із заявою до поліції звернувся житель села Більська Воля.

Близько 21 години на одній із вулиць населеного пункту водій Hyundai Santa FE з невідомих поки причин погрожував йому предметом, схожим на пістолет.

Того ж вечора працівники поліції зупинили автомобіль під керуванням 38-річного жителя Володимирця у селі Собіщиці.

Чоловік не надав дозволу правоохоронцям на проведення поверхневої перевірки транспортного засобу, натомість замкнув авто та пересів до іншого, яким поїхав у невідомому напрямку.

 

Разом із керманичем у авто була також пасажирка.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції Володимирецького відділення забезпечив охорону залишеного авто та місця події. Слідчі звернулися до суду з клопотанням про проведення обшуку у рамках кримінального провадження, відкритого за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 17 жовтня, на підставі ухвали Володимирецького районного суду під час обшуку транспортного засобу поліцейські виявили та вилучили пакети із камінням, зовні схожим на бурштин-сирець, загальною вагою понад вісім кілограмів.

Транспортний засіб поміщений на спецмайданчик. До суду підготовлене клопотання про накладення арешту на авто та вилучене «сонячне» каміння.

Слідчі Володимирецького відділення поліції вирішують питання про перекваліфікацію злочину на частину 1 статті 240-1 Кримінального кодексу України за фактом незаконного перевезення бурштину.

У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють походження та можливі канали збуту каміння, а також інших осіб, які можуть бути причетними до злочину.

За незаконне видобування бурштину, а так само збут, придбання, зберігання, передачу, пересилання, перевезення, переробку бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами, передбачена кримінальна відповідальність – від 51 000 до 170 000 гривень або до 3-х років обмеження чи позбавленням волі. 

За матеріалами пресслужби поліції

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: бурштин
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень